Welkom op de website van Willemijn & Paul. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Willemijn en Paul zijn namelijk al 815 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Willemijn of Paul? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Huwelijk Willemijn & Paul

Home
Ons verhaal
Ons Willemijn
Ons Paul
Onze Ceremoniemeester
I do and I don'ts
Programma van DE dag!
Bucket list - Tafel
Trouw en Feest Locatie
The ceremonie after movie...
Arie & Gonnie the Movie
Jos & Marianne the Movie
Martien & Marian the Movie
Fotoboeken
Hotel Hampshire
Camping Landgoed Barendonk
Taxi
RSVP
Kadotip.
Gastenboek
Quiz
Nieuws
Leuke Filmpjes van...?
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 25806
pagina's bekeken: 77762
www.onzebruiloftsite.nl
Kadotip.Lieve Vrienden, Collega's en Familie,

Kadotip:

We zijn gezegend, we zijn gezond, prachtige kinderen, een goede baan, een dak boven ons hoofd en vrienden om het leven mee te delen.

't Klinkt als een eeuwenoud cliché... maar zonder jullie geen feest, zonder jullie geen mooie herinnering, en zonder jullie geen verhalen om later aan onze kleinkinderen door te vertellen...

We zien jullie graag en we hopen dat, dat wederzijds is, we zijn vereerd en blij als jullie de 25e augustus ons huwelijk met ons mee komen vieren!

10 jaar geleden vierden we Willemijn’s 30e verjaardag en 5 jaar later ons afscheid van ’t Pannehuske, ons Pannehuske… velen van jullie waren daarbij en namen voor ons 1 (één) mooie bloem mee. Voor ons niet zomaar een symbool, voor ons is dat bijzonder… al onze dierbaren vertegenwoordigd in één grote bos bloemen, elke bloem anders, elke bloem apart, elke bloem mooi…maar allemaal bij elkaar indrukwekkend bijzonder.

lfs. Willemijn & Paul