Welkom op de website van Willemijn & Paul. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Willemijn en Paul zijn namelijk al 815 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Willemijn of Paul? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.


Huwelijk Willemijn & Paul

Home
Ons verhaal
Ons Willemijn
Ons Paul
Onze Ceremoniemeester
I do and I don'ts
Programma van DE dag!
Bucket list - Tafel
Trouw en Feest Locatie
The ceremonie after movie...
Arie & Gonnie the Movie
Jos & Marianne the Movie
Martien & Marian the Movie
Fotoboeken
Hotel Hampshire
Camping Landgoed Barendonk
Taxi
RSVP
Kadotip.
Gastenboek
Quiz
Nieuws
Leuke Filmpjes van...?
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 25814
pagina's bekeken: 77770
www.onzebruiloftsite.nl
Onze Ceremoniemeester

Brenda

Onze ceremoniemeester:

Hallo!

Graag wil ik mij gepast aan u voorstellen:
Ik ben Brenda Lefeu-Dubbeldam, 46 jaar. In het dagelijks leven ben ik echtgenote van Leendert, trotse mama van zoon Robin (20 jr) en dochter Jewel (18 jr), fervent amazone en sinds een aantal weken weer baasje van een Franse Bull: Spot…oh ja en ik heb ook nog 8 cavia’s….. 

Overdag ben ik te vinden op het gemeentehuis van Geertruidenberg waar ik al weer 25 jaar werk als secretaresse van 2 wethouders, ambtelijk ondersteuner van de griffier, medewerker Kabinet, PR en evenementenplanner, notuliste, voorzitter personeelsvereniging en buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand, tja wat zal ik zeggen, ik vind het heerlijk om 10 verschillende dingen tegelijk te doen!

Toen Paul en Willemijn mij dus vroegen om op deze voor hen zo belangrijke dag, ceremoniemeester te zijn, heb ik direct ‘ja’ gezegd en deze taak met veel plezier op mij genomen.

Schroom niet om mij te bellen met eventuele vragen voorafgaand en tijdens het huwelijk!
Een toespraak van 6 kantjes tijdens het diner?
Een gênant optreden tijdens de feestavond?
Het aanbieden van een wereldreis tijdens het aansnijden van de taart?
Alles kunnen we regelen.

Ik verheug mij er op, u allen te ontmoeten op vrijdag 25 augustus zodat we er samen voor Paul en Willemijn een prachtige dag van kunnen maken!

 Je kan mij het beste bereiken op:

Telefoon / Whats-app: 06 - 54 69 28 40
E-mail: jelerosa16@gmail.com

lieve groet,

Brenda